19 Kasım 2018 Pazartesi

KALP ÇİZGİSİNİN BULUNDUĞU YOL,HAYATINIZDAKİ HER ŞEYİ BELİRLER.


Her insanın avuç içinde kendine özgü bir deseni vardır. Birçoğunda hatlar güzelce kesişir, ilginç desenler yaratır. Ancak, eldeki çizgilerin estetiği ikincil bir rol oynar. Sonuçta, avuçlarda kendiniz hakkında çok fazla meraklı bilgi öğrenebilirsiniz!



El falı, yalnızca bir kişinin ruhuna daha derinden bakmaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bir kişinin belirli durumlarda nasıl davranması gerektiği konusunda da bir cevap verebilir.

Avuç içinde çok çeşitli eğri hatlar var. Bununla birlikte, “yollar” olarak adlandırılan üç ana unsur vardır: Yaşam Yolu, Sağlık Yolu ve Ruh Yolu.

Son hat insanın kalp dünyasına  kapı açar. Her iki el hatlarına bakarak kendin hakkında bilmediğin bilgileri öğrenebilirsin.

Seçenek 1

Her iki eldeki kalb çizgileri aynı seviyede.

Bu hatt birleşimi en nadiren kabul edilir. Kalp hattının benzer bir düzenlemesi olan insanlar çok zor bir karaktere sahiptir. Bunlar samimi, açık, ama aynı zamanda hassas, duygusal ve oldukça savunmasız bir karaktere sahipler. Dikkatsiz bir kelime, onlar tarafından düşmanca algılanabilir. Bu, her şeyi kişisel olarak aldıkları için olur.

Bununla birlikte, böyle avuç içleri olan insanların avantajlarından biri, tüm iç karmaşıklıklarının farkında olmalarıdır. Bu insanlar her şeye rağmen sonuna kadar arkadaşları ve sevdikleri ile kalır, takdir edici yönlerinden biri de budur. Aynı seviyeli hatları olan insanlar her zaman sevdiklerine destek için minnettar olur ve hazır olurlar.

Böyle bir kişide nezaket ve sıcaklık, kuşku ve ihtiyatsızlık mükemmel bir şekilde yaşar. Yine de, böyle bir kişi olumlu ve çekici gözükür. Onunla iletişim kurmak hoş ve kolaydır, çok bilgedir ve çok ilginç şeyler bilir, dinlemeden yargılamayacağını bilir.

Benzer avuç içi insanlar mükemmel arkadaşdır ve ikinci yarı olurlar. Onları elde etmek için çok çaba göstermelisiniz, çünkü az sayıda insana güveniyorlar. Yine de, eğer böyle bir kişi sizin güveninize layık olduğunu düşünüyorsa, onun içinde harika bir yol arkadaşı ve eşit derecede iyi bir hayat arkadaşı olabilirsiniz.

Seçenek 2

Sağdaki Kalp Çizgisi soldan daha yüksektir.

Böyle bir Ruh Hattı olan insanlar çok bilge ve son derece rasyonel olurlar. Her zaman sadece kendilerine ve güçlü yanlarına güvenirler. Onların ana müttefiki mantık ve argümanlarıdır. Onlar olmadan, bu insanlar anlaşmazlıklara bile girmezler.

Benzer avuç içi insanlar, aşk ilişkileri için oldukça pragmatik bir partner seçerler. Bununla birlikte, zayıflıklarını veya ikinci yarının küçük eksikliklerini hassasiyet ve yakınlık ile tedavi ederler. Onlara her zaman güvenebilirsiniz. Her an yardım etmeye gelecekler ve onlardan gereken her şeyi yapacaklar.

Sebep- bu insanların ana silahıdır. Çoğu zaman dengeli, sakin, sabırlı, ama kendileri çok talebkar. Çoğu zaman, bu tür avuç içleri olan insanlar, kendileriyle ilgili kendi beklentilerinin uyumsuzluğu nedeniyle stres ve depresyon yaşarlar. Yine de, kendilerini zamanında bir araya getirmeyi ve normal ölçülen hayata geri dönmeyi başarabilmektedirler. Her şey net bir öz-kontrol ve neler olduğunu analiz etme yeteneği sayesinde tabii ki.
Bu insanların ana belası karışıklıktır. Bu saçmalık noktasına ulaşmaz, ancak genellikle günlük yaşantıya müdahale eder.

Seçenek №3

Sol taraftaki Kalp Çizgisi sağdan daha yüksektir.

Çizgilerin bu şekilde düzenlenmesi, avucunun sahibinin aşık olan bir erkek olduğunu gösterir. Bununla birlikte, bir ortakla bir anlaşma yapıp yapmayacağını hemen anlaması zor değildir. Buna büyük bir sezgi ve en küçük ayrıntılara bile dikkat etme yeteneği yardımcı olur.

Ruh Yolu'nun böyle bir düzenlemesi olan insanlar tutkulu bir sıcaklığa sahiptir. Bunlar çabuk öfkelenen, ama öfkesi kısa süren insanlardır. Onlarla iletişim kurmak hoş. Böyle insanlar güçlü tartışmaların nasıl yapıldığını bilir ve hatta çatışma durumlarında gerektiği gibi davranırlar. Yukarıdaki özelliklere rağmen, benzer avuç içleri olan insanlar tartışmalı durumları kışkırtmaktan hoşlanmazlar ve tartışmayı sevmezler.

Böyle insanlar, kural olarak, sadece büyük ve karşılıklı sevgi ile evlenirler. Hıyaneti asla affetmezler ve entrikaları sevmezler, ama yaşam partnerlerini dikkatle seçerler.
Oldukları gibi görünürler.  Buna ek olarak, böyle bir Kalp Hattına sahip insanların tüm yaşamları sağlam ahlaki ilkelere dayanır. Diğer insanlardan da aynısını bekliyorlar.
Kalp Hattı, duyguları, yetenekleri ve bireysel kişilik özelliklerini öğrenmenize yardımcı olur.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder