3 Ocak 2022 Pazartesi

Tüm dünyaya yayılmış bu kalp kırıcı fotoğrafı hatırlıyormusunuz?

Ð ?? Ð ° Ñ ?? Ñ ?? ÐиÐÐÑ ÐÑÐÑ Ð · Ð ° Ð¿Ñ ?? Ð¾Ñ ?? Ñ ??Birkaç yıl önce, dünya bir kadının çok yorgun bir çocuğa su verdiği bir fotoğraf gördü.
İki yaşındaki çocuk köyden atıldı, çünkü onu bir büyücü olarak kabul etmişti her kes.
Çocuk sokaklarda dolaşıyor, çöplüklerde yatıyor, hasta ve parazitlerle enfekte olmuştu. 
Nijeryalı çocuk ölmesi için ailesi tarafından terk edilmişdi,  onun kötü ruhları olduğuna karar verdiler.
Yorgun bir bebek sekiz ay boyunca sokaklarda dolaşıp, yoldan geçenler tarafından yemek yiyordu ve Danimarkalı Anja Ringgren Loven tarafından görülene kadar hayatta kalmaya çalışmıştı.
Küçük çocuk enfeksiyon kapmış ve hasta halde, çok bitkinti ve neredeyse ölüyordu.
Anja Loven onu bir battaniyeye sardı ve hastaneye götürdü; burada Hope (umut) denilen bebeğin iyileşmesi için çok para yatırdı.


Çocuğu kurtardıktan sonra, kadın bu fotoğrafları Facebook sayfasında yayınladı ve onlara şu kelimeleri ekledi: “Son 3 yılda Nijerya'da çok şey gördüm. Bu çekimler neden ve ne için savaştığımı gösteriyor. Bunun için sahip olduğum her şeyi sattım. ”
Yorgun bir bebek sokaklarda sekiz ay boyunca dolaşıyor, yoldan geçenler tarafından yemek yiyordu ve Danimarka'dan Anne Ringgren Loven'i görene kadar hayatta kalmaya çalıştı. Umut, hayat, tarih, kurtuluş, kader

Fotoğraflar tüm dünyaya yayıldı ve insanlar Anja'ya para göndermeye başladılar - toplamda bir milyon dolardan  fazla para toplandı.
Fotoğraflar tüm dünyada yayıldı ve insanlar Ana para göndermeye başladı - toplamda bir milyondan fazla dolar toplandı Gönüllü, Umut, hayat, hikayeler, kurtuluş, kader
 Anjanın kocası, David Emmanuel Umem, çocukların yiyecek, barınak, ilaç ve eğitim aldığı, terk edilmiş erkek ve kız çocukları için bir yardım merkezi kurdu.
Bugün, sığınaklarında yüzlerce çocuk var; bunlar da hepsi ebeveynleri tarafından önyargı ve batıl inançlar yüzünden oldu.
Anya, eşi David Emmanuel Umem yerine, çocukların yiyecek, barınak, ilaç ve eğitim aldığı Gönüllü, Umut, hayat, tarih, kurtuluş, kader, terk edilmiş erkek ve kız çocukları için bir yardım merkezi kurdu.
Ve şimdi bugün mutlu ve sevilen bu çocuğa bakın.
Hasta olduğu ve enfeksiyon kaptığından işitme problemleri yaşıyor. Fakat artık problemi çözmüş durumda.
Ve şimdi bugün mutlu ve sevilen bu çocuğa bakın.  Gönüllü, Umut, hayat, hikayeler, kurtuluş, kader
Sonunda konuşmayı da öğrendi ve mutlu şekilde yaşıyor.
Ama çocuk Gönüllü, Umut, hayat, hikayeler, kurtuluş, kader konuşmayı öğrenir
Anja, çalışmaları için özel olarak kurulan "Umut" ödülüne layık görüldü.
Anna çalışmaları için özel olarak kurulmuş ödül "Umut" Gönüllüsü, Umut, hayat, tarih, kurtuluş, kader verildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder